Wim Davidse

Flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt magazine.

Wim is de oprichter van Dzjeng, atelier voor flex/werkmerken. Wim verzorgde hierover honderden informatieve, inspirerende en interactieve lezingen, inspiratieshops en sparringsessies, en publicaties. En in het verlengde daarvan: strategie- en innovatie-expedities. Wim is de hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex. En lid van de werkgroep Agenda voor de Industrie. Voor Dzjeng was hij als directielid van Vedior Groep Nederland tien jaar lang actief als strateeg, marketeer en innovator in de markt voor personeel, flexibiliteit & organiseren. Daarnaast was hij voorzitter van de ABU-commissie Onderzoek & Voorspellingen en lid van de programmaraad van het Nederland Centrum voor Sociale Innovatie.

Henk Geurtsen

Partner Experts in Flex

Henk Geurtsen werkt sinds 1976 voor het grootste deel van zijn carrière binnen de flexbranche. In 1987 heeft Henk zich zelfstandig gevestigd. Hij is gespecialiseerd in wet- en regelgeving, begeleiden van SNCU-controles op naleving cao’s/StiPP en de ET-regeling. Ook houdt hij zich bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het begeleiden van implementatietrajecten. Hij is zowel werkzaam binnen het MKB als voor grote organisaties.

Chris van der Laan

Consultant Experts in Flex

Chris van der Laan heeft de flexbranche als een rode draad door zijn carrière. In 2011 is Chris begonnen als intercedent waarna hij diverse functies heeft bekleed, zowel binnen de flexbranche als aan de kant van de inleners.Sinds 2016 richt Chris zich als zelfstandig adviseur op de niche van HR control. Vanuit een centrale positie binnen de driehoek HR, Salarisadministratie en Finance, toetst hij de interne processen aan huidige en toekomstige wet- en regelgeving. Hij implementeert vervolgens simpele en duidelijke werkprocessen, die zowel direct als indirect blijvende waarde toevoegen aan de organisatie.

Daniël Maats

Arbeidsrechtadvocaat bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs

Daniel is een arbeidsrechtadvocaat in hart en nieren, met ruim 13 jaar ervaring. Hij staat werkgevers én werknemers bij en heeft zijn sporen verdiend in de flexbranche.

Diana Loen

Partner Equivalence B.V.

Diana is na het afronden van haar masterstudie Rechtsgeleerdheid, bij UWV als bedrijfsjurist gestart. Daar was zij verantwoordelijk voor het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures tegen werkgevers. De ideale leerschool om het speelveld van de Sociale Zekerheid in de vingers te krijgen. Na UWV is zij sinds 2003 als adviseur in de Sociale Zekerheid werkzaam waarbij zij vele complexe vraagstukken heeft opgelost en organisaties heeft begeleid naar een optimale inrichting van de Sociale Zekerheid.

Cees Maat

Eigenaar Payingit

Cees Maat is inmiddels ruim 10 jaar actief in de payrollbranche. Hij heeft aan de basis gestaan van verschillende (succesvolle) payrollbedrijven. Altijd vanuit de commerciële kant van het uitzenden/payrollen. Inmiddels is Cees mede-eigenaar van de Payingit Groep. Binnen Payingit is hij verantwoordelijk voor de strategie en het naar buiten kijken. Waar gaat het bedrijf heen en wat willen de klanten van morgen?