Arjan Boer

Technisch Manager bij Normec VRO

Arjan is afgestudeerd als bedrijfskundige en vanaf 2004 werkzaam in de uitzendsector. In februari 2015 is hij als inspecteur/auditor in dienst getreden bij Normec VRO. Naast inspecteur is hij technisch manager bij Normec VRO, hetgeen inhoudt dat hij inhoudelijk eindverantwoordelijk is voor onder andere de inspecties die worden uitgevoerd in het kader van het register SNA. Hij vertegenwoordigt Normec VRO bij Harmonisatie overleggen en is lid van het Centraal College van Deskundigen SNA.

 

 

Daniël Maats

Arbeidsrechtadvocaat bij BVDV Advocaten & Fiscalisten

Daniël is een arbeidsrechtadvocaat in hart en nieren en werkt al jaren bij BVDV Advocaten & Fiscalisten in Utrecht. Sinds hij de toga aantrok, heeft het arbeidsrecht hem altijd getrokken. Bijna iedereen krijgt daar in zijn leven mee te maken, wat is er mooier om er dan te kunnen zijn voor werkgevers en werknemers. Het is dichtbij, zaken gaan snel en elke dag anders. En dat zaken anders kunnen, daar is Daniël van overtuigd. Het is niet aan hem besteed om te doen wat iedereen al jaren doet. Samen met FX Agency en later Tony's Chocolonely zette Daniël de eerste stappen richting een moderne arbeidsovereenkomst, visueel vormgegeven, op één pagina of op een andere modernere wijze. Inmiddels heeft BVDV al vele werkgevers daarbij geholpen. Maar daar blijft het niet bij. Vanuit Conscious Contracting kunnen werkgevers grote stappen zetten om een aantrekkelijkere werkgever te worden. Wil je echt je arbeidsvoorwaarden moderniseren, weeg het belang van de werknemer dan ook echt mee vóór, tijdens en na het sluiten van die arbeidsovereenkomst. Daniël neemt je mee in dat proces.

 

 

Marco Hendrikse

Hoofdredacteur Flexmarkt

Marco is manager marketing & content bij opleider artra en hoofdredacteur van Flexmarkt. Na zijn studie Personeelwetenschappen werkte Marco bij arbeidsmarktgerelateerde organisaties, zoals detacheerder Brunel, uitzendbureau Content, opleider ISBW en HR-adviesbureau GITP. Van 2016 tot 2019 was Marco hoofdredacteur van het HR-cluster van VMN media. Ook schreef Marco als zelfstandig professional artikelen voor diverse HR-media en was hij communitymanager van ZorgHR (online community voor HR-professionals in de zorg).  

 

 

Paul Heinrichs

Inspecteur bij Bureau Cicero

Paul Heinrichs is inspecteur voor Bureau Cicero, een gerenommeerde organisatie die bedrijven inspecteert op de normen die te maken hebben met arbeid. Heinrichs heeft jarenlange ervaring in het uitzendwezen, onder meer als secretaris van de NBBU. Naast het inspectiewerk schrijft Heinrichs ook mee aan normen en denkt hij mee over de ontwikkeling daarvan. 

 

 

 

 

 

 

Arnoud Engelfriet

ICT-jurist en opleidingsdirecteur

Arnoud Engelfriet is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee bezighoudt. Met zijn informatica-achtergrond richt hij zich graag op complexe technisch/juridisch ICT-vraagstukken. Hij schreef onder meer boeken over de AVG en technologierecht, en is opleidingsdirecteur van de ICTRecht Academy.

 

 

 

 

 

 

 

 

Julisa Fereijra-Phelipa

Business Unit Directeur Normec VRO

Julisa is directeur van Normec VRO, een onafhankelijke inspectie-instelling die ondernemingen controleert die zich bezighouden met het ter beschikking stellen van arbeid, aannemen van werken en/of het huisvesten van arbeidsmigranten. Haar doel is hiermee een bijdrage te leveren aan eerlijke flexibele arbeid, het bevorderen van een gelijk speelveld voor opdrachtgevers en risico’s op naheffingen voor afdrachten aan de overheid te beperken. Zij heeft een adviesfunctie in diverse harmonisatie-overleggen met o.a. SNA, ABU, NBBU en SNCU, is lid van het Centraal College van Deskundigen SNA en zit aan tafel met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) aangaande de aankomende verplichte toelating.