Marco Hendrikse

Hoofdredacteur Flexmarkt

Marco is manager marketing & content bij opleider Artra en hoofdredacteur van Flexmarkt. Na zijn studie Personeelwetenschappen werkte Marco bij arbeidsmarktgerelateerde organisaties, zoals detacheerder Brunel, uitzendbureau Content, opleider ISBW en HR-adviesbureau GITP. Van 2016 tot 2019 was Marco hoofdredacteur van het HR-cluster van VMN media. Ook schreef Marco als zelfstandig professional artikelen voor diverse HR-media en was hij communitymanager van ZorgHR (online community voor HR-professionals in de zorg).  

 

 

Deborah Nas

Spreker, auteur en innovator 

Deborah is een autoriteit op gebied van technologische innovaties. Zij is professor, keynote spreker, auteur en toezichthouder bij startups.​

Als keynote spreker weet Deborah elk publiek te raken met haar inspirerende presentaties vol herkenbare en verrassende voorbeelden. Door technologische ontwikkelingen in een maatschappelijke én zakelijke context te plaatsen maakt ze inzichtelijk wat er vandaag al gaande is en wat we in de toekomst kunnen verwachten.

 

 

 

Marieke Mulder

Socioloog, spreker en adviseur inclusieve arbeidsmarkt

Met ervaring aan zowel de werknemers als de werkgeverskant gelooft Marieke heilig in de kracht van verschillen op de werkvloer. Binnen AWVN begeleidt Marieke Communities of Practice rondom objectieve werving en selectie, waarin tien werkgevers een jaar lang samen oefenen met een wetenschappelijk bewezen methode die discriminatie vermindert en gelijke kansen bevordert.

 

Marcel van der Meer

Global Sourcing Trainer

 

Wat doe ik? Recruiters trainen om de Sherlock Holmes en de Don Juan van recruitment te worden.

Vinden en verleiden van kandidaten. De afgelopen paar jaar heb ik meer dan 4.000 recruiters getraind.

Daarnaast geef ik ondertussen spreekbeurten over de hele wereld. Op 5 van de 6 continenten heb ik een spreekbeurt gegeven over mijn passie, sourcing.

 

Hendarin Mouselli 

Advocaat

Hendarin Mouselli is advocaat flexibele arbeid bij VRF Advocaten, promovenda aan de Universiteit Utrecht en lid van de Raad van de Order Zeeland-West-Brbant. Daarnaast is zij spreker en schrijver over allerlei onderwerpen in de flexbranche.

Barbara Kramer

Directeur

Barbara Kramer is ruim 25 jaar werkzaam in de flexbranche waarvan zij al 11 jaar het vertrouwde gezicht is van SEU.  In die jaren heeft ze vele vernieuwingen in gang gezet. Zij is als directeur vooral een initiatiefnemer, verbinder, netwerker & vernieuwer. Met haar inbreng zijn er de afgelopen jaren vernieuwingen in gang gezet, zoals de invoering van permanente educatie in de flexbranche.