Flexevent wet- en regelgeving 2019

Flexevent wet- en regelgeving 2019

Wim Davidse

Flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt magazine. 

Wim is de oprichter van Dzjeng, atelier voor flex/werkmerken. Wim verzorgde hierover honderden informatieve, inspirerende en interactieve lezingen, inspiratieshops en sparringsessies, en publicaties. En in het verlengde daarvan: strategie- en innovatie-expedities. Wim is de hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex. En lid van de werkgroep Agenda voor de Industrie. Voor Dzjeng was hij als directielid van Vedior Groep Nederland tien jaar lang actief als strateeg, marketeer en innovator in de markt voor personeel, flexibiliteit & organiseren. Daarnaast was hij voorzitter van de ABU-commissie Onderzoek & Voorspellingen en lid van de programmaraad van het Nederland Centrum voor Sociale Innovatie. 

Henk Geurtsen

Partner Experts in Flex

Henk Geurtsen werkt sinds 1976 voor het grootste deel van zijn carrière binnen de flexbranche. In 1987 heeft Henk zich zelfstandig gevestigd. Hij is gespecialiseerd in wet- en regelgeving, begeleiden van SNCU-controles op naleving cao’s/StiPP en de ET-regeling. Ook houdt hij zich bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het begeleiden van implementatietrajecten. Hij is zowel werkzaam binnen het MKB als voor grote organisaties. 

Chris van der Laan

Consultant Experts in Flex

Chris van der Laan heeft de flexbranche als een rode draad door zijn carrière. In 2011 is Chris begonnen als intercedent waarna hij diverse functies heeft bekleed, zowel binnen de flexbranche als aan de kant van de inleners. Sinds 2016 richt Chris zich als zelfstandig adviseur op de niche van HR control. Vanuit een centrale positie binnen de driehoek HR, Salarisadministratie en Finance, toetst hij de interne processen aan huidige en toekomstige wet- en regelgeving. Hij implementeert vervolgens simpele en duidelijke werkprocessen, die zowel direct als indirect blijvende waarde toevoegen aan de organisatie. Hij verzorgt onder andere de implementatie van de Wet Tegemoetkomingen Loondomein, controleert de beschikking gedifferentieerde premie Werkhervattingskas en geeft gevraagd en ongevraagd advies wanneer hij bedreigingen en/of kansen ziet voor zijn opdrachtgevers. Binnen de flexbranche ziet Chris zijn werk in een dubbelrol. Wanneer de hiaten tussen de interne afdelingen zijn weggenomen en men elkaars werk begrijpt, kunnen deze processen worden doorgevoerd naar opdrachtgevers vanuit de adviserende rol die de flexbranche heeft. Chris zet altijd in op een langdurige relatie als adviseur voor zijn opdrachtgevers.

Martijn Remmelzwaal

Partner Experts in Flex

Martijn Remmelzwaal heeft zijn gehele carrière vanaf 1998 binnen de flexbranche gewerkt in diverse functies. Als laatste vanaf 2008 als Director of SSC Operations en Facility Services van een top 5 speler op de Nederlandse uitzendmarkt. Sinds 2017 is Martijn als zelfstandig consultant / interim- / projectmanager actief. Martijn heeft een juridisch economische achtergrond en heeft in zijn loopbaan altijd een grote inbreng gehad bij digitalisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Hij heeft een sterke IT affiniteit, met kennis van alle onderdelen van het uitzendproces. Wet- en regelgeving, (kost)prijsstrategie, lean optimalisatie van complexe administratieve processen, kwaliteitsmanagement, vraagstukken over centralisatie / decentralisatie van werkzaamheden, met als doel om een optimaal resultaat, productiviteit en kwaliteit te realiseren zijn sleutelwoorden in zijn aanpak. Martijn heeft leiding gegeven aan grotere herinrichtingsvraagstukken. Herziening en waardering van functies, organisatiestructuren, boventalligheidstrajecten, gesprekken met OR inzake hun advies of instemming. Maar ook cultuurverandering, persoonlijke en team effectiviteit. Kortom: een interim- / project-/ changemanager met een “no-nonse voeten in de klei” mentaliteit.

 

 

Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.