Flexevent 2021 Aaltje Vincent

Aaltje Vincent

Auteur, spreker, trainer & coach bij Aaltje Vincent & company

 

Aaltje Vincent is gecertificeerd loopbaanprofessional, trainer, spreker en bestsellerauteur. Ze is de grondlegger van de Jobmarketing-methode (2007), van Solliciteren via LinkedIn (2009) en van Candidate Experience 3.0 (2018).

Flexevent 2021 Adriana Stel

Adriana Stel

Directeur bij Stichting DOORZAAM

 

Adriana Stel 63 jaar, heeft 25 jaar binnen de uitzendbranche gewerkt. Op haar 40e heeft ze een overstap gemaakt naar KLM en is daarna 9 jaar zelfstandig ondernemer geweest, in het veld van in-door- en uitstroom en opleiden. Sinds 2006 werkzaam als Directeur bij DOORZAAM (voorheen STOOF en STAF). Grote passie voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten.

Flexevent 2021 Leen Zevenbergen

Leen Zevenbergen

Keynote spreker bij Speakers for Good

 

Leen schreef diverse bestsellers over zowel het inrichten van werken, technologie en toekomst. Daarnaast leidde hij verschillende grote multinationals en richtte hij circa 20 bedrijven op. Vanuit zijn ervaring zal hij ons meenemen in een verkenning van de toekomst en de invloed die dat heeft op de flexwerker. Welke nieuwe vormen van werken komen er en hoe kijken we in de toekomst tegen werk en opleiding aan. Zijn boek One Upon a Future is genomineerd voor managementboek van het jaar.

Flexevent 2021 Wim Davidse

Wim Davidse

Flexstrateeg & Hoofdredacteur Flexmarkt Magazine

 

Wim is de oprichter van Dzjeng, atelier voor flex/werkmerken. Wim verzorgde hierover honderden informatieve, inspirerende en interactieve lezingen, inspiratieshops en sparringsessies, en publicaties. En in het verlengde daarvan: strategie- en innovatie-expedities. Wim is de hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex. En lid van de werkgroep Agenda voor de Industrie. Voor Dzjeng was hij als directielid van Vedior Groep Nederland tien jaar lang actief als strateeg, marketeer en innovator in de markt voor personeel, flexibiliteit & organiseren. Daarnaast was hij voorzitter van de ABU-commissie Onderzoek & Voorspellingen en lid van de programmaraad van het Nederland Centrum voor Sociale Innovatie.