Wim Davidse

Flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt Magazine

Wim is de oprichter van Dzjeng, atelier voor flex/werkmerken. Wim verzorgde hierover honderden informatieve, inspirerende en interactieve lezingen, inspiratieshops en sparringsessies, en publicaties. En in het verlengde daarvan: strategie- en innovatie-expedities. Wim is de hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex. En lid van de werkgroep Agenda voor de Industrie. Voor Dzjeng was hij als directielid van Vedior Groep Nederland tien jaar lang actief als strateeg, marketeer en innovator in de markt voor personeel, flexibiliteit & organiseren. Daarnaast was hij voorzitter van de ABU-commissie Onderzoek & Voorspellingen en lid van de programmaraad van het Nederland Centrum voor Sociale Innovatie.  

 

 

Han Mesters

Sectorbankier ABN AMRO 

Han Mesters is sector bankier Zakelijke Dienstverlening. Deze sector is heel divers en omvat onder meer accountancy, advocatuur, consultancy, notariaat, uitzenders, schoonmaakbedrijven en beveiligingsbedrijven. Han is al meer dan 20 jaar werkzaam in banen die als aandachtsgebied de sector zakelijke dienstverlening hebben, geeft regelmatig presentaties over trends in de sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij heeft een aantal rapporten geschreven over human capital omdat dat onderwerp het bindende element is. Han is bedrijfskundige  en economisch historicus. Naast zijn baan als sector bankier is Han ook voorzitter van de Human Capital tafel binnen de Industrieele Groote Club in Amsterdam en vice voorzitter van het VNO-NCW Human Capital Netwerk.

 

 

 

Ayca Szapora

Neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma

Ayca geeft advies aan verschillende universiteiten in Nederland en in Duitsland. Ze is tevens wetenschappelijk reviewer bij The American Journal of Psychology. Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt.

Haar nieuwe boek “Veranderen voor luie mensen” geschreven met Paul Smit gaat over hoe verandering écht werkt

 

 

 

 

Ebert Koehorst

Directeur bij Vapro

Als gedreven (interim) directeur vertaalt Ebert de Missie en Visie van de organisatie naar beleid en resultaatgerichte doelstellingen. Hij is gespecialiseerd in detachering, werving en selectie, commercie, verandermanagement, outplacement trajecten, het succesvol structureren van organisaties en bedrijven van nationale tot internationale ondernemingen.

 

 

 

 

 

 

 

Brahim Zaari

Operationeel directeur van Feel Flex

Na een abrupt einde van een internationale topsportcarrière en met alleen een VWO-diploma op zak is Brahim via zijn netwerk bij Koflexwerk (tegenwoordig Feel Flex) aan de slag gegaan. Daar begon hij met het invoeren van urenbriefjes en begon daarbij aan de knoppen te draaien om het allemaal makkelijker te maken en het serviceniveau richting de klanten te verhogen. Dit resulteerde in een mooie carrière met functies als proces manager, operationeel manager en uiteindelijk operationeel directeur van Feel Flex. Brahim is continu op zoek naar mogelijkheden om innovatief en wendbaar te blijven en het daarvoor aanhaken van de juiste partijen. Daar ligt voor hem ook de link met topsport: “Alles draait om de optimale voorwaarden om te kunnen presteren en met RecruitNow hebben wij een partij die ons daarin voorziet.”