Datum
Dinsdag 29 mei 2018
Ontvangst vanaf 12:00 met een uitgebreide lunch. Het programma eindigt circa 17:00 uur met als afsluiting een netwerkborrel.

Locatie
Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden

Klik hier voor de routebeschrijving

Parkeren
Parkeren op de gratis parkeerplaats P3

Tarieven

  • € 299 p.p. bij deelname van 2 personen of meer van één organisatie.
  • € 399 p.p. bij deelname van 1 persoon van één organisatie.

Om van de collegakorting te profiteren dienen deelnemers van één organisatie in dezelfde order aangemeld worden. Deze genoemde prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee tijdens de pauzes en de netwerkborrel. Prijzen zijn exclusief BTW.

Inschrijven
Inschrijflink klik hier. Na aanmelding ontvang je een online bevestiging. Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij je de uitnodigingsbrief en een routebeschrijving.

Heeft u vragen?
Voor vragen over de afhandeling van je inschrijving, kan je contact opnemen met ons eventteam: aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

telefoonnummer: +31 (0)88 58 40 401

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Organisatie
Het FlexEvent wordt georganiseerd door Vakmedianet B.V.

Quotes

“Fantastische sprekers, boeiende verhalen en inspirerende sessies! (wederom) Veel materiaal toegereikt gekregen waar we concreet mee aan de slag kunnen. Een aanrader voor elke recruiter, HR-professional en eigenaar binnen de Flexmarkt!”Recruitment Manager - NiVo network architects
“Een goed georganiseerd en inspirerend Event! Ik kom hier al meerdere jaren, om op de hoogte te blijven en een een goed beeld te krijgen van de trends in de markt van flexibilisering. Het Event geeft me energie en vele ideeën, die ik vervolgens doorvoer in mijn bedrijf. Ook zeer interessant om van gedachten te wisselen met andere spelers in de markt van de technische detachering.”Directeur - WtbE Engineering

Maak één middag vrij in de agenda:

  • Leer in 1 middag hoe je de nieuwe relevante ontwikkelingen direct in de praktijk brengt
  • Direct op de hoogte van de huidige stand en toekomstige ontwikkelingen voor de flex-markt
  • Netwerken met andere flexorganisaties onder het genot van een uitgebreide netwerklunch

Golfbaan Naarderbos

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.