Wim Davidse

Wim Davidse

Wim Davidse – flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt magazine. Wim is de oprichter van Dzjeng, atelier voor flex/werkmerken & mensen die on-mis-baar willen zijn, en willen vlammen in de nieuwe Fluïde Wereld van de 4e Industriële Revolutie. Die eerst willen weten wat er speelt, en wat de gevolgen & mogelijkheden daarvan zijn; facts & trends, voorbeelden & recepten, inspi-ratio. De dynamische wereld van (flex)werk - Wim verzorgde hierover inmiddels honderden informatieve, inspirerende en interactieve lezingen, inspiratieshops en sparringsessies, en publicaties. En in het verlengde daarvan: strategie- en innovatie-expedities. Wim is de hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex. En lid van de werkgroep Agenda voor de Industrie. Voor Dzjeng was hij als directielid van Vedior Groep Nederland tien jaar lang actief als strateeg, marketeer en innovator in de markt voor personeel, flexibiliteit & organiseren. Daarnaast was hij voorzitter van de ABU-commissie Onderzoek & Voorspellingen en lid van de programmaraad van het Nederland Centrum voor Sociale Innovatie. Wim Davidse wordt door deelnemers van het Flexcongres gemiddeld beoordeeld met een 8!

 
Han Mesters

Han Mesters

Han Mesters, is Sector Bankier bij ABN AMRO. Hij is binnen de afdeling Sector Advisory verantwoordelijk voor de Zakelijke Dienstverlening. Han geeft regelmatig presentaties over trends in zijn sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij schreef een aantal rapporten over human capital als bindend element in zijn sector. Hij is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft gewerkt als strategie consultant en portfoliomanager binnen de afdeling vermogensbeheer van de bank. "Ik kan me nu bezighouden met thought leadership en het creëren van toegevoegde waarde voor klanten door het aanbieden van sectorkennis."

 
Jarno Duursma

Jarno Duursma

Jarno Duursma is trendwatcher en spreker over digitale technologie, auteur van boeken ​o.a. ​ over Blockchain en kunstmatige intelligentie . Hij is oprichter van innovatieplatform #SMC050 en alumnus van Singularity University in Silicon Valley.

 
Ralf Knegtmans

Ralf Knegtmans

Ralf Knegtmans is managing partner en mede-eigenaar van De Vroedt & Thierry, en schrijver ‘Agile Talent’. Voor zijn carrière bij De Vroedt & Thierry was Ralf Knegtmans actief als commercieel directeur van een beursgenoteerd Amerikaans bureau op het terrein van flexibele arbeid. Knegtmans studeerde rechten in Amsterdam. Daarnaast volgde hij postacademisch onderwijs aan Nyenrode Business Universiteit (bedrijfskunde) en aan het IMD te Lausanne (marketing).

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.