Henk Geurtsen

Partner Experts in Flex

Henk Geurtsen werkt sinds 1976 voor het grootste deel van zijn carrière binnen de flexbranche. In 1987 heeft Henk zich zelfstandig gevestigd. Hij is expert in wet- en regelgeving binnen de flexbranche: cao’s, pensioenen, ET-regeling, kostprijscalculaties, verzorgen van due diligence onderzoeken en begeleiden van SNCU-controles op naleving Cao’s/StiPP. 

 

Inge Brattinga 

VRF Advocaten 

Ik ben jouw 24/7 jurist sterk in flexwerk. Als privacy specialist help ik je graag om je bedrijf AVG proof te maken. Kennis delen is mijn tweede natuur. Als trainer en coach laat ik je stappen maken.  

Al ruim 10 jaar ben ik specialist op het gebied van privacy, waarvan de laatste 5 jaar in de flexbranche. Met zowel een ruime achtergrond in het bedrijfsleven en de advocatuur maak ik de vertaalslag van wetgeving naar processen, organisatie en bedrijfsvoering. 

Hans Scheers

Partner Experts in Flex

Hans Scheers is expert op het snijvlak van marketing, recruitment en technologie. Hij ondersteunt (flex)bedrijven bij het verbeteren van hun recruitment. Hij maakt hen succesvoller door verbetering van processen, systemen en het optimaal interpreteren en gebruiken van data.  

Hans is ruim 25 jaar actief in de flexbranche, waar hij diverse leidinggevende en ondersteunende rollen heeft vervuld. Sinds 2018 heeft is hij actief als zelfstandig adviseur. 

Wim Davidse

Flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt Magazine

Wim is de oprichter van Dzjeng, atelier voor flex/werkmerken. Wim verzorgde hierover honderden informatieve, inspirerende en interactieve lezingen, inspiratieshops en sparringsessies, en publicaties. En in het verlengde daarvan: strategie- en innovatie-expedities. Wim is de hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex. En lid van de werkgroep Agenda voor de Industrie. Voor Dzjeng was hij als directielid van Vedior Groep Nederland tien jaar lang actief als strateeg, marketeer en innovator in de markt voor personeel, flexibiliteit & organiseren. Daarnaast was hij voorzitter van de ABU-commissie Onderzoek & Voorspellingen en lid van de programmaraad van het Nederland Centrum voor Sociale Innovatie.  

Han Mesters

Sectorbankier ABN AMRO 

Han Mesters, is Sector Bankier bij ABN AMRO. Hij is binnen de afdeling Sector Advisory verantwoordelijk voor de Zakelijke Dienstverlening. Han geeft regelmatig presentaties over trends in zijn sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij schreef een aantal rapporten over human capital als bindend element in zijn sector. Hij is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft gewerkt als strategie consultant en portfoliomanager binnen de afdeling vermogensbeheer van de bank. "Ik kan me nu bezighouden met thought leadership en het creëren van toegevoegde waarde voor klanten door het aanbieden van sectorkennis."